Warta

  • waktos pos: Aug-15-2023

    Pangadilan Cina geus inténsif ukuran punitive pikeun violators intelektual ngajaga inovasi téhnologis jeung ngajaga kompetisi adil, pangadilan luhur Cina urang ceuk Senén.Data anu dikaluarkeun ku Mahkamah Agung nunjukkeun yén pengadilan nasional nguping 12,000 IP ...Maca deui»

  • waktos pos: Aug-15-2023

    Kabijakan pangrojong panganyarna Cina bakal langkung insentif perusahaan asing pikeun ngalegaan operasina di nagara éta, pajabat pamaréntahan sareng eksekutif perusahaan multinasional nyarios Senén.Dibikeun slowdown dina recovery ékonomi global jeung turunna cross-...Maca deui»

  • waktos pos: Aug-15-2023

    Cina geus ngaluarkeun 24 tungtunan anyar pikeun narik leuwih ibukota global sarta salajengna ngaoptimalkeun lingkungan bisnis nagara urang pikeun korporasi multinasional.Pedoman éta, anu mangrupikeun bagian tina dokumén kawijakan anu dikaluarkeun dinten Minggu ku Déwan Nagara, Kabinet Cina, nutupan ...Maca deui»

  • waktos pos: Aug-15-2023

    Cina bakal nyandak léngkah salajengna pikeun ngaronjatkeun lingkungan bisnis sarta narik leuwih investasi asing, nurutkeun hiji sirkular dirilis dina Aug 13 ku Déwan Nagara, kabinét Cina urang.Pikeun ningkatkeun kualitas investasi, bangsa bakal narik langkung seueur investasi asing dina séktor konci ...Maca deui»

  • Agén Service Akselerator Usaha
    waktos pos: Apr-04-2023

    Akselerator bisnis mangrupikeun mesin bisnis, anu ngabantosan ngamimitian sareng usaha ngembang langkung gancang kalayan sumber daya sareng alat anu aya dina akselerator anu nyarios.Akselerator bisnis ditujukeun pikeun ningkatkeun sareng ngembangkeun ranté nilai industri ...Maca deui»

  • Service Manajer Usaha
    waktos pos: Apr-04-2023

    Manajemén Bisnis (atanapi ngatur) nyaéta administrasi organisasi komérsial, naha éta bisnis, masarakat, atanapi badan perusahaan.Manajemén kalebet kagiatan netepkeun strategi organisasi sareng koordinasi usaha karyawanna pikeun ...Maca deui»

  • Ihtisar Agen Operasi Usaha
    waktos pos: Apr-04-2023

    Operasi bisnis tiasa sacara koléktif disebut salaku sadayana anu kajantenan dina perusahaan pikeun tetep jalan sareng kéngingkeun artos.Ieu beda-beda nurutkeun jenis bisnis, industri, ukuran, jeung saterusna.Hasil tina operasi bisnis nyaéta panén nilai tina aset ...Maca deui»